Van de liefhebber, voor de liefhebber!

Over Auto de Vries

 Bij Auto de Vries zijn we van kleins af aan gek op alles wat vier wielen heeft. Dit autovirus hebben wij, Alex en Kjell de Vries, van onze opa Ton de Vries geërfd. Opa hield van mooie auto’s en heeft diverse bijzondere modellen gehad. Als hij een nieuw model kocht, beloofde hij onze oma altijd dat hij er zeker twee jaar in zou rijden. Zijn nieuwsgierigheid naar andere pareltjes was sterker dan zijn belofte, waardoor er na anderhalve maand vaak weer een ander model voor de deur stond.

 

Wij delen die passie. Als neven zijnde speelden we vroeger met auto’s en bezochten we races. Als jonge mannetjes deden wij elkaar een belofte: ooit zouden wij een autobedrijf beginnen.

 

Droom wordt werkelijkheid

Die belofte maakten we in 2017 waar met de start van Auto de Vries. Met dit bedrijf komt voor ons een droom uit: het verkopen van prachtige, eerlijke en bijzondere auto’s. Auto’s die we met de grootste zorg en kennis selecteren. Naast een bijzondere collectie staan persoonlijk contact, een gemoedelijke sfeer, eerlijke informatie en een snelle service centraal bij ons.

 

Auto de Vries: van de liefhebber, voor de liefhebber!

 

Alex &  Kjell de Vries

Alex.jpg
Kjell.JPG
Bel ons
Mail ons
Openingstijden

Tel: 0181-769 072

WhatsApp ons
Voeg +31181-769072 toe aan
uw contactpersonen en stel
uw vraag via WhatsApp

Dinsdag t/m vrijdag geopend van

9.00 tot 17.00 uur. 

Zaterdag 10.00 - 17.00

Buiten de openingstijden zijn wij ook geopend op afspraak

Auto de Vries

Kerkweg 17

3214 VB Zuidland

IBAN: NL50RABO0319727742

KVK nummer: 67529820

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
digitale award auto awards.10-1.png