Auto de Vries werkt samen met de Autofinancier omdat ze samenwerken met meerdere geldverstrekkers en ze er daarom vrijwel altijd in slagen om voor u een passende aanbieding te vinden. Zij zoeken voor u een geldverstrekker die de beste leenvoorwaarden voor u heeft en natuurlijk ook een aantrekkelijk rente.

Hoe werkt geld lenen voor een auto bij De Autofinancier?

Bij De Autofinancier regelt u de financiering om geld te lenen voor een auto. Volg hiervoor deze 4 stappen:

  1. Bereken uw lening en uw maandelijkse kosten, op basis van het benodigde bedrag.

  2. Vraag uw autofinanciering aan via de link op deze pagina. Vervolgens neemt De Autofinancier contact met u op.

  3. Gaat u akkoord? U ontvangt dan het geld op uw rekening. 

  4. Genieten van uw nieuwe auto! 

 

Tips voor een auto lening

  • Kies bij het afsluiten van uw lening voor een looptijd die korter is dan de gebruiksduur van uw auto. Zo voorkomt u dat u nog aan het aflossen bent, wanneer u de auto niet meer in bezit heeft.

  • Bereken precies hoeveel u kwijt bent per maand. Bij De Autofinancier informeren ze u daar graag goed over. Zij berekenen precies wat uw maandelijkse kosten zijn.

  • Let op met extra aflossen. Bij sommige kredietverstrekkers moet u een boete betalen voor extra aflossingen. Indien u tussendoor extra af wilt lossen geef dit aan bij De Autofinancier.

Om u een idee te geven qua kosten: 

Stel, u heeft een auto bij Auto de Vries gezien welke €10.000 kost en u heeft een auto met een inruilwaarde van €5.000,- 

Dan zou u met een looptijd van 60 maanden ongeveer €100,- in de maand af moeten lossen. Na 60 maanden is de auto dan geheel in uw bezit.