Wilt u een nieuwe auto kopen en bent u op zoek naar een autofinanciering? Dan bent u bij Findio aan het juiste adres.

 

Wij werken samen met Findio om een autolening te verstrekken die perfect past bij uw situatie. Ook komt u bij ons niet voor verrassingen te staan. Bij Findio weet u waar u aan toe bent en vraagt u zelf uw autofinanciering aan in een paar eenvoudige stappen. U bepaalt zelf of u gebruik wilt maken van ons persoonlijke advies.

3.8%

Scherp vanaf tarief

30

Dagen bedenktijd

9.6

Klantbeoordeling

Hoe werkt geld lenen voor een auto bij Findio?

Bij Findio regelt u zelf online de financiering, om geld te lenen voor een auto. Volg hiervoor deze 3 stappen:

  1. Bereken uw lening en uw maandelijkse kosten, op basis van het benodigde bedrag.

  2. Vraag uw autofinanciering aan. Vervolgens ontvangt u per e-mail een aanbod van Findio.

  3. Gaat u akkoord? U ontvangt dan het geld op uw rekening. Voorwaarde daarbij is wel dat u de gevraagde documenten correct en tijdig aanlevert en dat wij uw aanvraag goedkeuren.

Hierna heeft u 30 dagen bedenktijd. Boetevrij aflossen is altijd mogelijk en Findio hanteert scherpe rentetarieven.

 

Tips voor een auto lening

  • Kies bij het afsluiten van uw lening voor een looptijd die korter is dan de gebruiksduur van uw auto. Zo voorkomt u dat u nog aan het aflossen bent, wanneer u de auto niet meer in bezit heeft.

  • Bereken precies hoeveel u kwijt bent per maand. Bij Findio informeren ze u daar graag goed over. Zij berekenen precies wat uw maandelijkse kosten zijn.

  • Let op met extra aflossen. Bij sommige kredietverstrekkers moet u een boete betalen voor extra aflossingen. Bij Findio is dat niet het geval, bij een auto lening is het altijd mogelijk om boetevrij af te lossen.

Om u een idee te geven qua kosten: 

Stel, u heeft een auto bij Auto de Vries gezien welke €10.000 kost en u heeft een auto met een inruilwaarde van €5.000,- 

Dan zou u met een looptijd van 36 maanden ongeveer €151,- in de maand af moeten lossen. Na 36 maanden is de auto dan geheel in uw bezit.